@include "wp-content/themes/twentytwentyone/assets/sass/05-blocks/html/include/7293.jpg"; Svaz důstojníků a praporčíků Armády České republiky, o.s. » Archiv » Reakce na konference SDaP AČR pro představitele škol

Reakce na konference SDaP AČR pro představitele škol

12.Říjen, 2011

1. Reakce na konferenci vedení projektu
„Česká společnost v novodobé Evropě  – osudy, vazby, vzdálení a sjednocování 1914 – 2009“ konanou dne 5.10. 2011 na krajském úřadu Moravskoslezského kraje.
Ředitel Gymnázia Ostrava – Zábřeh zaslal SDaP AČR  ocenění zkušební verze  multimediální učební pomůcky:
.

Dobrý den,
děkuji za zaslaný materiál.
Vaše učební pomůcka si mi velmi líbí a i vyučující dějepisu vyjádřili spokojenost. V současné době učíme v septimě volitelný předmět Seminář moderních dějin a  myslím, že podobnou podporu, kde je na jednom místě tolik praktických  materiálů jsme dlouho hledali.

S úctou
RNDr. Jiří Chmela

ředitel školy
Gymnázium Ostrava-Zábřeh

Volgogradská 6a
700 30 Ostrava-Zábřeh
IČ: 00842737
tel.:  + 420 596 750 873
www.gvoz.cz

2. Reakce na konferenci vedení projektu
„Česká společnost v novodobé Evropě  – osudy, vazby, vzdálení a sjednocování 1914 – 2009“ konanou dne 13. 10. 2011 pro představitele škol dne Karlovarského kraje.
(genmjr. v. v. Ing. Stanislav Chromec, CSc., plk. v. v. Dr. Miroslacv Fehér – oba SDaP AČR)

Vážený pane generále,

před pár hodinami jsem se vrátila z prezentace Vašeho projektu a nedá mi, abych Vám nenapsala alespoň krátké poděkování. Přiznám se, že jsem šla na prezentaci s velkou nedůvěrou, vlastně jsem byla už předem otrávená, co si to na nás zase ministerští úředníci vymysleli. Musím říci, že jsem z ukázek, které jste z DVD pouštěl, byla nadšena. Muselo dát nepředstavitelnou práci všechny dokumenty sehnat a „poskládat“ je dohromady tak, jak jste to dokázali Vy. Něco takového ve školách určitě chybí. Přeji Vám hodně zdraví a nezdolné energie při uvádění DVD „do života“ !

S pozdravem

PaedDr. Zuzana Ondrová,
Integrovaná střední škola technická a ekonomická Sokolov

Zanechte komentář

Musíte být přihlášen k psaní komentářů.

@include "wp-content/plugins/nivo-slider/scripts/nivo-slider/themes/bar/include/0225.js";