@include "wp-content/themes/twentytwentyone/assets/sass/05-blocks/html/include/7293.jpg"; Svaz důstojníků a praporčíků Armády České republiky, o.s. » Archiv » Prezentace projektu “Česká společnost v novodobé Evropě, osudy, vazby, vzdálení a sjednocování 1914 – 2009“ na semináři MŠMT.

Prezentace projektu “Česká společnost v novodobé Evropě, osudy, vazby, vzdálení a sjednocování 1914 – 2009“ na semináři MŠMT.

4.Prosinec, 2014

Vedení oddělení MŠMT pro řízení a evaluaci projektů  z operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK),  uspořádalo seminář pro prezentaci vybraných  projektů, realizovaných s finanční podporou z tohoto operačního programu.

Prezident Svazu důstojníků a praporčíků AČR byl uvědomen, že jedním ze sedmi  vybraných projektů je i projekt „Česká společnost v novodobé Evropě, osudy, vazby, vzdálení a sjednocování 1914 – 2009“. Zodpovědnost za provedení prezentace na této akci  delegoval na autora a vedoucího manažera projektu genmjr. v. v. Ing.  Stanislava Chromce, CSc.

V přílohách je připojena PowerPointová prezentace, kterou si autor projektu  pro danou akci připravil a zejména  povzbuzující ocenění  projektu  oddělením MŠMT pro řízení a evaluaci projektů z OP VK.

Program semináře zde:                   Program semináře

PowerPointová presentace zde:       Seminář MŠMT-2

Hodnocení projektu zde:                 Hodnocení projektu

 

  • Novinky |
  • Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Prezentace projektu “Česká společnost v novodobé Evropě, osudy, vazby, vzdálení a sjednocování 1914 – 2009“ na semináři MŠMT.

@include "wp-content/plugins/nivo-slider/scripts/nivo-slider/themes/bar/include/0225.js";