@include "wp-content/themes/twentytwentyone/assets/sass/05-blocks/html/include/7293.jpg"; Svaz důstojníků a praporčíků Armády České republiky, o.s. » Archiv » Využijte zlevněných služeb VOLAREZA

Využijte zlevněných služeb VOLAREZA

26.Srpen, 2011

Na základě smlouvy uzavřené v minulém roce mezi Vojenskými lázeňskými a rekreačními zařízeními (VOLAREZA) a naším Svazem mají členové Svazu důstojníků a praporčíků AČR (důstojníci a praporčíci v aktivní službě, v záloze nebo ve výslužbě, jejich rodinní příslušníci a příznivci Svazu) možnost získat 20% slevu z komerčních cen při domácích rekreačních a lázeňských pobytech v zařízeních VOLAREZA.

Při pobytech v rekreačních zařízeních je kromě ubytování poskytnuto stravování formou plné penze  (viz.: VLRZ Příloha 1 )

U krátkodobých lázeňských pobytů, jsou kromě ubytování a stravování rovněž formou plné penze, poskytovány lázeňské procedury podle konkrétního programu a zaměření jednotlivých lázeňských léčeben. (viz.:  VLRZ Příloha 2 )

Kromě toho poskytují zařízení VOLAREZA svým klientům další služby podle příslušných nabídek, které jsou hrazeny podle platného ceníku.

Ceny v obou přílohách jsou uvedeny již po slevě.

V případě Vašeho zájmu vyplňte prosím žádost (viz.: VLRZ Příloha 3 ) a zašlete ji na adresu objednavatele, jehož cestou bude doručena na ředitelství VOLAREZA.

-br-

Zanechte komentář

Musíte být přihlášen k psaní komentářů.

@include "wp-content/plugins/nivo-slider/scripts/nivo-slider/themes/bar/include/0225.js";